Få en smagfuld efterårsindretning

Hvis du går meget op i din indretning, så går du måske også meget op i at følge med tidens trends og måske ikke mindst årstidens farver. Derfor er det altså også helt naturligt, at du går med et ønske om at indrette og pynte om, efterhånden som året skrider frem, og årstiderne skifter. Særligt efteråret byder på mange fine nuancer, som du sagtens kan inddrage i din indretning.

Indret med efterårsfarver

Det er altså måske særligt efterårets farver, som kan tage sig fantastisk godt ud i en hjemlig indretning. Mens det tidlige efterår for eksempel endnu byder på grønne nuancer, så vil bladenes skiftende farver bringe de rødlige toner frem senere på efteråret.

Sådan vil naturens farver altså passe godt sammen, også i indretningen. Du kan let skifte dine farver ud i løbet af året ved at fokusere på mindre ting, som for eksempel:

  • Pyntepuder

  • Kaffekopper

  • Fyrfadslys

  • Og vaser

Pynt op til halloween

Faktisk har vi også om efteråret en højtid, som let kan inspirere din indretning. Hvis du gerne vil pynte op til halloween, men du samtidig gerne vil bevare den smagfulde indretning, så kan du faktisk sagtens det.

Det handler ofte om den underspillede pynt. Derfor behøver du altså ikke at lade spindelvævene hænge, men du kan for eksempel tage inspiration fra græskar, som også ses meget til denne højtid. Også den svage belysning fra stearinglys kan fungere.

Du kan også tage inspiration fra de figurer og kostumer, vi typisk ser til halloween. Er du helt på bar bund, når det kommer til at vælge dit kostume, så bliv inspireret til halloween kostumer. Her kan du måske også finde inspiration til, hvordan du skal dekorere.

Der findes mange forskellige måder at pynte op til halloween på, og derfor er det også muligt at få plads til det i et stilrent og smagfuldt hjem.