Tag hyggen med rundt i hjemmet

Vi bruger mange timer i vores hjem. Derfor er det også så dejligt når vi rigtigt kan føles os hjemme og tilpasse. Dette kan især opnås gennem indretningen og skabelsen af hyggekroge. Herunder kommer derfor nogle kreative forslag til hyggekroge omkring i hjemmet, der nemt kan skabes ved brugen af boxmadrasser.

Familiens fællesrum

Stuen er ofte prydet af den klassiske sofa. Men faktisk kan man også skabe sin egen sofa ved brugen af boxmadrasser efter egne mål. Er pladsen trang eller har du brug for at fylde en ekstra lang væg med en specialdesignet boxmadras som sofa, så kan du med garanti finde en boxmadras med de mål, der passer dig lige her. Fyld boxmadrassen med tæpper og puder, brug evt. flere madrasser til at skabe vinkler på din sofa eller lav din egen version af en klassisk daybed.

Når haven kalder

Når haven kalder på dig, men du mangler noget behageligt at slænge dig i udenfor, så kan en boxmadras efter egne mål være løsningen. Fordi en boxmadras allerede har en træramme indbygget behøves du faktisk ikke træpaller som fundament. Du kan dog stadig gøre brug af træpaller også, hvis du gerne vil have en specifik højde på dit udendørs sofaarrangement. Brug en eller flere boxmadrasser for at skabe en større eller mindre havesofa, med eller uden chaiselong. En boxmadras er også nem at flytte rundt på, hvis du gerne vil fange de sidste solstråler midt på plænen.

Ungehybelen

Har I et kælderværelse eller et ekstra værelse ovenpå, så kan en boxmadras efter egne mål være en god måde at lave et hyggeområde til de unge i huset. Lav en sofa eller en stor og afslappende seng som de unge kan sidde og ligge i. Med lidt pyntepuder og lyskæder skal der ikke meget til for at skabe den perfekte stemning til afslapning, hygge med vennerne eller en hyggelig filmdate.