Tips til en mere speciel stue

Stuen er et stort samlingssted for familie og venner. Det er ofte her, man inviterer sine gæster ind at sidde, når man skal hygge. Det er derfor et sted som rigtig mange mennesker ser. Det er også et rum, man opholder sig meget i. Derfor er det fedt at have en lidt mere speciel stue, som ser indbydende og hyggelig ud. Vil du gerne have en stue, der er lidt udover det sædvanlige, så kommer der her nogle tips.

Mal en væg i en anden farve
Mange har de klassiske hvide vægge i deres stue, fordi det passer til alt. Vil du gerne sætte et mere specielt præg på din stue, kan du med fordel vælge at male én væg i en anden farve. Du kan stadig vælge at male denne i en mere neutral farve, som en nuance af grå. Vil du gerne have det endnu vildere og virkelig fastsætte farvepaletten i stuen, så kan du med fordel bruge en mere vild farve, som skaber noget mere kontrast og giver mere liv til stuen. Det kunne være en nuance af grøn, blå – det kommer helt an på, hvilke farver du kører med i din stue.

Stort møbel i fed farve
En anden måde at bringe noget liv og nogle farver ind i stuen er at købe for eksempel sofaen i en mere vild farve. Ved at vælge en sofa, som ikke er i en neutral farve, bliver det et ”statement piece” i rummet, som giver et virkelig fedt spil. Du kan vælge at gøre dette alene, eller vælge at gøre det sammen med den farvede væg. Ved at vælge at sætte den farvede sofa modsat den farvede væg, får du et virkelig fedt spil i rummet.

Flot gulv
Et slidt og grimt gulv skriger altid i et rum. Derfor er det en god ide at finde et nyt, flot gulv. Vil du virkelig gøre noget ud af gulvet, kan du vælge et sildebensparket. Et sildebensparketgulv er virkelig kunst i sig selv. Det er flot at kigge på, samtidig med at det virkelig bringer noget liv ind i rummet.