Brug opslagstavler til mere end bare noter

I stedet for bare at købe en opslagstavle, som du hænger noter eller andre papirer op på, hvad så med at købe en opslagstavle som er flot i sig selv, så det fungerer som vægdekoration samtidigt.

Man kan få mange forskellige magnetiske opslagstavler, som ikke bare er praktiske, men også rigtig flotte at se på. Mangler du for eksempel noget farve i dit køkken, din spisestue eller din stue, kan du få flotte magnetiske opslagstavler i fede farver, så du kan få en tavle, som passer ind i de andre farver i dit hjem.

Du kan for eksempel få glastavler i mange forskellige farver, så tavlen kan passe ind i dit hjem. Du kan endda skrive på disse med bestemte tusser, så du hurtigt kan skrive en note ned eller efterlade en sød besked til en derhjemme. Du kan også sætte flere tavler ved siden af hinanden, eller hvordan du ønsker, de skal sidde. På denne måde får du en større tavle, men kan også få mere dekoration på væggen, især hvis du vælger tavlerne i forskellige farver.

Du kan også få magnetiske tavler i cirkler eller hexagoner i forskellige farver. På denne måde får du noget helt unikt vægdekoration, som du igen kan mikse i forskellige farver. Disse er igen magnetiske, så du kan stadig hænge ting op med magneter på dem, så de er stadig rigtig praktiske. Men de er også super fede og noget helt specielt til det rum, hvor du hænger dem op. Det behøver ikke bare være på kontoret eller i køkkenet – de kan sagtens kun bruges som vægdekoration. Du kan endda få magnetiske spejle. Det vil sige, at hvis du vil bruge spejle dekorativt, har du også muligheden for at sætte ting på dem spejlet ved hjem af en magnet.

Er du til det mere rustikke udseende i dit hjem, kan du for eksempel købe magnetiske opslagstavler i metal – endda med et rustent udseende. På denne måde passer opslagstavlerne ufattelig godt ind i et hvilket som helst rum i dit hjem, hvor du bruger den mere rustikke indretningsstil. Selvom du måske ikke har noget til at hænge på opslagstavlen, virker den bare dekorativ i på væggen. Du kan derfor bruge opslagstavler til mere end bare at hænge sedler op på.