Et nyt tag højner værdien af huset og styrker æstetikken

Der er mange fordele ved at få lagt et nyt tag. Først og fremmest er det væsentligt, da det beskytter boligen optimalt, og derfor er det ikke nogen god idé at lade det gamle tag forfalde, da det kan have store konsekvenser for boligen. Samtidig giver et nyt tag boligen et visuelt løft og styrker boligens æstetik, hvis du vælger det rigtige.

Kan det gamle tag repareres?

Du bør overveje at få lagt et nyt tag, hvis det gamle tag er slidt, eller der er risiko for, at det bliver utæt. Der er dog også mulighed for, at det gamle tag kan repareres, og så kan det være en god idé. Et nyt tag vil dog uden tvivl løfte husets æstetiske udtryk, samtidig med at det får boligen til at stige i værdi.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det gamle tag kan repareres, eller du skal have lagt et nyt tag, så besøg Jydsk Tagbyg A/S for ekspertviden fra specialiseret tagfirma. Det kan give god mening at tage en snak med en professionel virksomhed, før du beslutter dig for, om et nyt tag er den bedste løsning i din situation.

Hvilket tag skal jeg vælge?

Der er mange forskellige tagtyper, men du bør se det nye tag som en investering. Det er ikke altid nogen god idé at vælge den billigste løsning, da det betyder, at taget formentlig igen skal skiftes under din ejertid – og samtidig får det ikke boligen til at stige i værdi.

Du bør derfor overveje, hvad formålet med det nye tag er. Er det kritisk, at der lægges et nyt tag, og har du ikke råd til en af de dyrere løsninger som tegltag, kan du i stedet vælge et billigere tag. Du bør dog være opmærksom på, at det ofte ikke holder i lige så lang tid.

Et nyt tag får boligen til at stige i værdi

Når du får lagt et nyt tag, er det ikke udelukkende for at sikre boligen mod fugt og vand. Det er også med til at få boligen til at stige i værdi, da et nyt tag er en stor udgift. Samtidig kan boligens æstetiske udtryk blive løftet, hvis du vælger det rigtige tag.

Der er mange muligheder, og du bør altid snakke med en professionel virksomhed, hvis du ønsker et komplet overblik over, hvilke typer, som egner sig til netop din bolig. Det er eksempelvis ikke alle huse, som kan bære et tungt tegltag, og her er der andre løsninger, som i stedet vil passe bedre.