Få styr på både udendørs- og indendørsområder i dit hjem

Er I ved at renovere jeres hjem, eller har I for nylig købt ny bolig? Så har I med garanti også opdaget de mange forskellige ting, der skal være styr på, når man flytter i hus. Hvis I selv er ved at bygge hus, har I med al sandsynlighed også skullet være ind over rørlægning og alverdens andre ting. Måske grunden er anlagt sådan, at der allerede er rørføring i forhold til kloak, men er der tale om ældre rør, kan det være nødvendigt at skifte.

Ved Renkloak har du at gøre med en kloakmester lokalt i Albertslund, der kan stå for ny rørlægning, men som også kan være med til at vedligeholde den gamle med blandt andet almindelig slamsugning eller højtryksrensning. Det er en fordel for jer, hvis I har oplevet, at toilettet siger lyde eller stopper til, eller I har kæmpet med andre tegn på en tilstoppet kloak.

Få facaden i god stand

Hvis det er et ældre hus, I har investeret i, er der formentlig nogle ting, der skal renoveres. Det kunne for eksempel være facaden. I ældre murstensvillaer vil fugerne i langt de fleste tilfælde blive trætte, før stenene bliver det. Det kan betyde, at de gamle fuger smuldrer og bliver mere ustabile, og så kan der blive brug for en omfugning. Det gælder både for at få et flot udtryk rent kosmetisk, men har altså også en vedligeholdende funktion for facaden.

CSK Omfugning har mulighed for at hjælpe jer med de idéer for omfugning, I står med. På den måde kan I måske få visualiseret de idéer, I har på tegnebrættet, ligesom I også kan få vejledning omkring, hvorvidt jeres fuger egentlig trænger til en omfugning nu, eller om I godt kan lade det gå lidt længere tid og vente med opgaven.