Hold den perfekte dansefest med den rigtige belysning og tilbehør

Om det er nytårsfest, housewarming eller fødselsdagsfest, så kan der være mange høje forventninger til værten. Musikken og lyset skal være på plads, og så skal gæsterne også underholdes og kræses om. Skal man være vært for en dansefest, kræver det nogle forberedelser. Men med denne guide bliver det en tand nemmere.

Lav diskolys med Philips Hue

Vil man bringe natklubben ind i hjemmet, er Philips Hue den perfekte måde at skabe den rigtige stemning. Philips Hue er en serie af smarte pærer, hvor du både kan styre varmen på lyset, farven på lyset og eventuelle effekter. Philips Hue produkter fungerer på den måde, at du blot installerer pæren, og så kan du med fjernbetjening styre lyset.

Desuden kan man med Philips Hue downloade dertilhørende apps, så du kan skabe diskoeffekter og tilslutte Spotify, så musikken passer med lyset. Med Philips Hue produkter fra Av-Cables.dk skaber du rammerne for festen, der varer helt til næste morgen.

Skab det perfekte dansegulv 

Ud over diskobelysning med Philips Hue skal der tre ting til, før gæsterne rigtig kan boltre sig på dansegulvet. Du skal have god plads, god musik og effekter. Selv hvis du ikke bor i en stor lejlighed, kan du omrokere på møblerne for at få mere plads. Musikken er en af førsteprioriteterne, så lav en playliste, der passer til forskellige stemninger.

Nogle ville kalde det i overkanten, men en røgmaskine vil uden tvivl få gang i festen. En røgmaskine omdanner røgvæske til røg og er symbolet på en god fest. Røgmaskinen kan også fås med forskellige dufte, så man skaber den helt rigtige stemning.

Planlæg lege

Man tror måske, man kan holde til en hel aften på dansegulvet. Men man har også brug for pauser. Så når man holder en dansefest, er det vigtigt, at der er andre former for underholdning. Det kan f.eks. være lege som musikbingo, der vil få musikeksperterne og konkurrencemenneskerne ud på kanten af stolen. Andre lege kunne også være quiz eller beer pong.

Bland lækre cocktails 

En god fest indeholder gode snacks, men også gode drinks. Du kan overveje at lave en velkomstdrink, så folk har noget at sippe på den første time. Hvis du vil lave den alkoholfri, så kan du blande hyldeblomstsaft med danskvand og bær i en stor dispenser med taphane. På den måde behøver du ikke at hælde op til alle.

I løbet af aftenen kan det være en god idé at lave en form for drinksstation med glas, forskelligt alkohol og opblanding. Så behøver du ikke at løbe rundt, for at gæsterne kan få slukket deres tørst, og du som vært ikke behøver at løbe rundt. Nyd festen!