Lanterner indenfor og udenfor er den ultimative hygge

Hvis du skal gøre et sted hyggeligt, så er du nærmest nødsaget til at have lanterner. Lanterner kan placeres et hav af steder. Det kan være udenfor på terrassen, på balkonen eller på altanen. 

Du kan også placere lanterner indenfor i stuen, i køkkenet, i soveværelset eller på badeværelset. Så hvis du gerne vil have et hyggeligt uderum eller indendørsrum, er det en fordel at købe lanterner fra eksempelvis Madam Stoltz.

Hvad er en lanterne?

En lanterne kan være fremstillet af materialer såsom metal, træ, bambus m.m. Den er forsynet med glas således, at lyset kan skinne igennem glasset og skabe et hyggeligt skær. Lyskilden kan være en lyspære, en lyskæde, solceller, fyrfadslys, bloklys eller kunstige stearinlys. Lanterner findes desuden i mange forskellige udformninger og størrelser.

Sæt dine lanterne et væld af steder

Lanterner findes som nævnt i flere forskellige størrelser. Det gør, at du kan have lanterner mange forskellige steder. En stor lanterne kan sagtens stå på gulvet for at skabe stemning. De mindre lanterner er perfekte til et sofabord, et spisebord, en vindueskarm, en hylde eller lignende. Kort sagt kan du placere en lanterne lige præcis, hvor du vil. Nogle lanterner egner sig endda til at hænge på væggen.  

Vælg en lanterne efter din indretningsstil

Er du i tvivl om, hvilke lanterner du bør vælge? Du bør altid vælge lanterner, der passer til din indretningsstil. Eksempelvis vil trælanterner eller bambuslanterner passe godt ind i den skandinaviske indretningsstil.

Er du mere til det rå eller romantiske udtryk, så kan en lanterne i metal være den perfekte løsning. Metallanterner kan enten have et råt og minimalistisk udtryk eller være fyldt med romantiske detaljer.