Sådan får du mest ud af din modulsofa

Flot grå modulsofa

Der er mange der omtaler køkkenet som hjertet i hjemmet, og derfor har samtalekøkkener osv. også været så moderne de sidste mange år.

Spørger du andre, så er sofaen det sted hvor familien samles, og der hvor alt fra hyggestunder til alvorlige samtaler foregår.

Derfor er det heller ikke helt ligemeget hvilken sofa du vælger. Den skal både passe til din stil, til dit hjem til rummet og til formålet.

Vil du have en sofa der passer helt perfekt til dig og dine behov, så skal du overveje en modulsofa.

Du kan læse meget mere om hvordan du får mest ud af din modulsofa, og hvordan du vælger den rette her i artiklen.

Vil du hellere springe direkte til at sætte din helt egen modulsofa sammen, så kan du gøre det her.

Hvor skal sofaen stå

Selvom du med en modulsofa har næsten frit valg til at designe præcis den form og størrelse du ønsker, så skal du alligevel starte med at tænke over hvor sofaen skal stå.

Det ville jo være ærgerligt at få bestilt en kæmpe flyder der så skal stå på tværs af rummet fordi den ikke kan komme ind i hjørnet som planen var.

Start derfor med at tage mål på hvor stor den maksimalt må være, her efter har du så frie rammer inden for det mål.

Hvad skal sofaen bruges til

Er du studerende så bliver din sofa måske både din seng og dit foretrukne lektielæsning sted, og så er det vigtigt at have en god sofa der kan give den rette støtte.

Vil du hellere have en dyb blød sofa der lægger op til masser af afslappende søndage og hyggelig puttetid med familien, så er det lidt noget andet du skal gå efter.

Materialevalg

Nogle er til læder, andre er til stof. Det er meget individuelt, men før du vælger bør du måske sætte dig ind i hvad sofaen kræver af pleje. Har du dyr eller små børn, bliver der spist i sofaen osv. så kan det være en fordel med en sofa der er rengøringsvenlig.

Vil du gerne have en sofa du kan sove i, så er et blødere materiale måske at foretrække.

Materialevalg, og ikke mindst valg af farver kan også have stor indvirkning på hele rummet og dit udtryk af personlig stil.

Med en modulsofa har du den fordel at du kan få lige netop den sofa du ønsker i det rette materiale og i den rette farve.