Badeværelset er ikke blot et praktisk rum

Når det handler om badeværelset, så er der mange, der blot betragter rummet som værende praktisk. Det har en masse krav og behov, det skal opfylde, og derfor bliver det ofte et rum, man blot lukker døren ind til.

Og det er ærgerligt. Badeværelset er nemlig også det rum i hjemmet, hvor man kan forkæle sig selv og nyde lidt ekstra hverdagsluksus. Det er her, hvor du kan finde ro og pleje, og hvor du kan nyde lidt ekstra velvære. Og derfor må rummet også gerne emme af god stemning og atmosfære.

Fornem lidt ekstra hverdagsluksus og selvforkælelse

Og heldigvis for dig er det ofte nogle små ændringer, der skal til, før du vil opleve et badeværelse, der synes mere foreneligt med en spa-fornemmelse. Du skal bare have et blik for detaljerne. Det kan være dine håndklæder, du ruller og putter i en kurv fremme, det kan være små stearinlys, du tænder, duftpinde, der giver en god aroma og i det hele taget en rød tråd mellem alt fra nipsgenstande til armatur.

Og så er der særligt én ting, du skal have ekstra fokus på. Og det er spejlet.

Pynt badeværelset med spejle

Et spejl har nemlig flere gode egenskaber. Udover at det er praktisk, så du kan se dig selv, så er det også med til at skabe en illusion. Det vil sige, at spejlet kan skabe en større rumfornemmelse og dermed snyde øjet til at se flere kvadratemeter. Det er smukt i sig selv, og derfor er et spejl ofte også et kunstværk, der kan være med til at skabe et æstetisk islæt i ethvert rum.

Du kan derfor også med fordel prøve dig frem med forskellige former og størrelser på dit spejl. Og tænk det ikke kun som et, der kan hænge på væggen. Pynt også gerne med spejlende genstande.