Hvor finder du alt til dit badeværelse?

Skal du indrette et nyt badeværelse, eller blot opdatere dit eksisterende bad, så er det en god ide, at kigge hos www.flottebade.dk/.

Her finder du nemlig alt, hvad du kan have brug for, til at skabe dit ønske badeværelse.

Hvad skal et badeværelse indeholde?

Selvom det kan være meget forskelligt, hvad vi har brug for på et badeværelse, så er der alligevel enkelte ting, som det ”skal” indeholde. Herunder kommer vi ind på nogle af det mere, eller mindre vigtige interiør til badeværelser.

Vandhaner / Armatur / Brusere: Er noget der næsten skal til, for at man kan kalde det et badeværelse. Armaturerne findes i dag i mange forskellige overflader og farver. Fra det klassiske krom til de helt store trend produkter i messing, kobber, sort eller hvid. Skab en helt bestemt stemning og miljø, med dit valg af overflader.

WC / Toiletter: Noget som vi alle har brug for, uden at tænke for meget over det. Det er dog et produkt, som har gennemgået en stor forandring i de sidste år. Nye begreber, som Rim-Free, Rim-Less og ”ingen skyllekant”, er ord som dækker over at skyllekanten indvendigt i skålen er fjernet, så rengøring er blevet meget lettere. Også Dusch toiletter, som skyller brugeren med vand, efter brug, er blevet utroligt populært.

Bruseglas: Afskærm din bruseniche med glas, i form af en dør, eller en komplet glasløsning. Glas findes i dag i mange varianter; Klart, frostet, gråtonet, bronzetonet, diamantglas osv. Lige som beslag også kan leveres i mange farver, lige som på armaturer. Mange afskærmninger kan fremstilles efter mål, så de passer, lige præcis til din bruseniche.

Badeværelsestilbehør: Du kan ved valget af dit badeværelsestilbehør, ændre udtryk og stil på dit badeværelse. Igen er der mulighed for mange farver og overflader i stål, krom, messing, træ osv.

Badekar og Spabade: Er fortsat populære produkter på badeværelser i Danmark. Det skyldes at der er stor fokus på at skabe et badeværelse med et afslappende sted, hvor man skal have mulighed for at gøre noget godt for sig selv.

Udover de nævnte, kan fi fremhæve andre produkter, som er populære til badeværelser. For eksempel, Spejle, bænke, badeværelsesmøbler, håndklæderadiatorer og meget mere.