Lækre designmøbler til dit badeværelse

Kunne du godt tænke dig et badeværelse, der skiller sig lidt ud fra normen? Det er i dag blevet meget populært med hvide og blanke skuffe- og skabselementer med helt minimalistiske træk, men der er også meget andet, der kunne være spændende at implementere i et badeværelse. Kunne du godt tænke dig virkelig at værdsætte den nordiske stil? Så er det måske træ, du skal have ind i din indretning.

Med et lækkert snedker badmøbel får du noget, det ikke er alle, der har. Her kunne der for eksempel være tale om møblet under din håndvask, der sagtens kan bestå af et skab i mørkt træ kombineret med for eksempel en vask og et armatur i børstet stål i sort. Hvis du har hvide vægge eller andre hvide elementer er det virkelig noget, der kan skabe noget kontrast. Omvendt passer det enormt godt ind, hvis du for eksempel har en reol med sorte stålelementer eller lækre hylder i samme træsort.

Find det rette til netop dit rum

Der er naturligvis forskel på, hvor meget du har plads til i netop dit badeværelse. Er der tale om et stort badeværelse med god plads, er det lækkert med et badmøbel, der har plads til lidt af hvert – hvis du både kan opbevare toiletsager og håndklæder samt måske et par ekstra toiletruller, er du langt, men det er langt fra alle badeværelser, der har så stor en kapacitet.

Så handler det i stedet om at tænke lidt kreativt, og alene med et lille skab under håndvasken kan du opbevare de mest essentielle ting, der er rare at have i nærheden. Ekstra håndklæder eller den uåbnede shampoo skal du nok finde et sted til – det kan man godt klare, hvis det befinder sig lidt længere væk. Find inspiration til dit badeværelse blandt de mange forskellige snedkermøbler, der forhåbentlig falder i din smag.