Find lækker lejlighed i København

Det er attraktiv at bo i Danmarks hovedstad. Her er liv og kultur og mange mulighedr. Og det er faktisk muligt at finde lækre lejligheder i København.

København

iKøbenhavn er som bekendt Danmarks hovedstad, og en metropol med mere end en million indbyggere. Og så er det en by med et rigt kulturliv, mange muligheder for underholdning, en fantastisk restaurantscene og så bare et sted, hvor man kan nyde livet blandt mange spændende andre mennesker.. København er et attraktiv sted at bo, og specielt i de mange nye bydele, der er skudt op flere steder i byen, er det muligt at finde lækre lejligheder i København.

Islandsbrygge

Et af de nye attraktive områder i København er Islands Bryggen, blot kaldet for Bryggen. Tæt ved vand på det vestlige Amager er opstået en helt ny bydel i dejlig rolige omgivelser selvom man i praktisk er midt i København og dermed tæt på alle byens spændende tilbud.

A-House

Et af de attraktive boligområder på Islands Brygge er det ikoniske A-House, der består af 195 lejlighder i noget, der minder om en stil, der kunne være i New York. Et sted der opfylder kravene til moderne lejligheder i en storby. Alle lejligheder er i luksusstandard med store og lyse rum, højt til loftet og store vinduespartier, med store badeværelser og alt i moderne udstyr som vaskemaskiner, tørretumbler og hårde hvidevarer.

Alt du har brug for tæt ved

Lige udenfor døren hos A-House på Islands Brygge findes alt du skal bruge i din hverdag. Der er masse af butikker af høj kvalitet, så du kan få lækre råvarer til dit køkken. Der findes caféer og restauranter af forskellige slags og så er der også rekreative områder med muligheder for at bade og hygge sig med venner. Du kan i princippet leve et helt liv med udgangspunkt i A-House. For der er heller ikke langt til det spændende natteliv.

Imponerende terrasse

Som en del af A-House har man adgang til den tagterrasse på 4000 m2. Faktisk den største af sin slags i Norden. Et perfekt sted til at hænge ud og nyde dagen, være sammen med venner og familie, måske få lidt sol eller bare slappe af. En anden super god mulighed i A-House er gode faciliteter til træning. Altså et fitnesscenter, hvor det er oplagt at starte dagen. Med andre ord: Der er mulighed for et perfekt liv i lejlighederne i A-House i København.