Ideer til dekoration af køkken og spisestue

Der kan hurtigt gå praktisk indretning i den, når det kommer til de mest trafikerede rum i hjemmet. Ja, frugt og madpakkerester kan godt have sin charme som køkkendekorationer, men det er altså også rart at have noget, som er der fast, og som er der for at bidrage til indretning og æstetik. Samtidig kan man sagtens finde dekorative ting, som også har en funktion, hvilket klart er den bedste form for indretning. Læs mere nedenfor.

 

Hvad er klokken, mor?

Væggene er steder, man kan dekorere med billeder, spejle eller vægure, for bare at nævne nogle eksempler. Det er typisk ikke der, man udskifter alt for ofte, eftersom et søm i væggen er svær at overse og acceptere, hvis den ikke skjules af noget flot. Så en idé ville være at overveje vægdekorationer. Dette kan også være en opslagstavle til huskesedler og arbejdsskemaer, eller et stort familiebillede fra et godt minde. Opbevaring kan sagtens være dekorativ- tænk bare på vaser, der har til opgave at opbevare buketter! Der er selvfølgelig bedre eksempler såsom en frugtskål, en brødkasse, fletkurve og fade til opbevaring af køkkenredskaber og olierne ved komfuret. Et køkkenbord kan hurtigt blive et afsætterbord. 

 

Det kan aldrig helt undgås, medmindre alle i husstanden elsker orden, men man kan gøre sit for at holde samling på tropperne ved for eksempel at have en skål eller lignende til nøgler og læsebriller, en avisholder og en opslagstavle. Så er I godt på vej til mere dekorativ orden.