Kaffebordsbøger som dekoration

Bøger som indretning – eller som de også hedder: coffee table book – er blevet en del af interiøret i mange stuer og soveværelser. Bøgernes alsidighed gør dem til et must-have-stykke til enhver indretning. De er stilfulde og enkle. Med deres smukke covers og elegante rygsøjler giver de farve og personlighed, samtidig med at de også kan starte en samtale med dine gæster. Deler dig og din gæst samme læseinteresse er det altid skønt at vende den senest bog i rækken. De er også et statement piece der viser dine interesser.

Når du skal indrette med dine bøger, handler det først om at vælge hvilke bøger du vil have fremme, det er typisk to eller tre bøger stablet. Vælg dine bøger ud fra farve, æstetik eller interesse. Stabel bøgerne med den største bog nederst for stabilitet. Brug bogstakken som udstillings base for noget af dit nips eller et duftlys.

Kaffebordsbøgerne er et vedligeholdelsesfrit dekorationselement. De har ikke behov for at blive vandede. De skal ikke hænges fra væg eller loft. Der er ikke noget behov for at stille dem ved en stikkontakt og du skal ikke tænke på hvornår de visner.

Kort sagt er coffee table books et statement piece, der passer godt ind i alle hjem. De behøver heller ikke at være dyre. Du kan anvende gamle favoritter du har læst, thrift shoppe i genbrugsbutikker, eller finde dem på forskellige bogudsalg. Hvis du mangler inspiration til hvordan du vil have dine bøger, kan du finde indretningsidéer på steder som pinterest eller online webshops der sælger bøger.

Leder du efter bøger til sofabordet, hylden eller vitrineskabet, så kan du finde bøger der passer lige til dit hjem ved Svare studio. Her kan du finde bøger der passer til de farver du leder efter. Bøger der har enkel og elegant æstetik. Og bøger der har spændende indhold med idéer, inspiration og råd til hjemmet.