Overvejer du en rustik gulvtype? Så læs med her

De fleste har haft den eller den anden form for trægulv i deres hjem, men hvor mange har haft et rustikt gulv? De rustikke gulvtyper er begyndt at komme mere og mere frem, hvortil det ikke er svært at se hvorfor. Et poleret betongulv kan i nogle situationer tilføje langt mere personlighed og kant til et givent rum, end et egetræsgulv kan. Det samme gør sig blandt andet også gældende for terrazzogulve, marmorgulve samt travertingulve.

Gulv i bedste New-Yorker-stil

Den velkendte New-Yorker-stil er efterhånden begyndt at blive ganske populær i de danske hjem, men det er dog ofte i form af vinduer og døre. Men det er altså også muligt at skabe denne specifikke stemning i hjemmet ved hjælp af et poleret betongulv. Gulvet er yderst holdbart, da det kun er bestående af beton, men ikke desto mindre kan det virkelig sætte prikken over i’et i mange hjem. Du kan læse mere om processen bag og pris på poleret betongulv her.

Hvad er travertingulve?

Travertingulve er et gulv, der er opbygget af en række lyse fliser, der giver det givne rum et åbent og lyst look. Netop denne effekt er også en af grundene til denne type gulvs popularitet. Dog har denne lyse farve også nogle ulemper, da man hurtigt kan se pletter og andre misfarvninger. Derfor er det særligt vigtigt at sørge for den rette behandling og vedligeholdelse af disse gulve. Er man ikke villig til at putte tid og kræfter i denne vedligeholdelse, kan det være at et poleret betongulv er en bedre løsning.

Terrazzogulve

Denne type af gulve har været populær i de danske hjem i en lang årrække, hvortil denne type af gulv ikke er fremmed for danskerne. Gulvet har en holdbarhed og et udseende, der for mange er særligt attraktivt at få anlagt i badeværelset.