Forlæng dit hjem med en fin terrasse

Hvis ikke allerede du har en terrasse, er det helt sikkert værd at overveje at bygge en. Når du har en terrasse, har du nemlig et ekstra udendørsrum. Du får et sted at opholde dig, når du har brug for en pause fra havearbejde eller blot har lyst til at nyde det gode vejr.

Men hvordan kommer du i gang med at bygge en terrasse?

Find den rette terrasse til din have

Der er mange muligheder, når det gælder terrasser. De fås nemlig i mange forskellige designs og størrelser. Du skal finde ud af, hvordan du foretrækker en terrasse. Skal den være af fliser eller træ? Hvor stor skal den være? Hvor meget vedligeholdelse skal den kræve?

Find facader og terrasser her hos Wimex. Hos Wimex finder du et bredt udvalg af træterrasser i forskellige slags træ. Derfor er det muligt at udvælge netop det træ, du foretrækker.

Dæk din terrasse af med et hegn

Der er ikke meget ved at sidde på en terrasse, hvis det blæser hele tiden. Du får langt mere ud af din terrasse, hvis du f.eks. sætter et hegn op og skærmer af for vind og blæst. Hegn fås også i mange forskellige varianter, så det er bare at finde et, der passer til din terrasse.

Et hegn er også rart, fordi det giver dig lidt mere privatliv på din terrasse. Desuden skaber det lidt en hyggelig stemning, når du lukker din terrasse lidt af.

Indret din terrasse med lækkert interiør

Hvis du skal have meget brug ud af din terrasse, skal den også indrettes lækkert. Du har f.eks. brug for nogle havemøbler, der er gode at sidde i på en sommeraften. Derudover kan du pynte op med krukker og blomster, en lækker grill, et bålfad, et par lanterne, en lyskæde el.lign.