Klargør den lækreste grillaften på terrassen

Snart byder vejret igen på mad under åben himmel, så hvorfor ikke arrangere en lækker grillaften på terrassen. Inviter familie og venner til en større sammenkomst og forbered en lækker grillmiddag. Læs med her, hvor du får tips og tricks til at få den perfekte grillaften i hus!

Planlægning

Når invitationerne er sendt afsted, bør du sørge for at få klargjort terrassen. Få fliserne renset med fliserens, skrub grillen ren og vask havebord og -stole, så de er frie for edderkopper, spindelvæv og støv.

Du kommer længst med en gasgrill, når der skal grilles til større grupper, men er det smagen, kulgrillen afgiver, du elsker mest ved grillmad, kan det også lade sig gøre at bruge sådan en! Sørg for at have snacks parate, så dine gæster ikke bliver alt for utålmodige efter mad. Når der skal grilles til mange, vil ventetiden nemlig kunne være længere end ellers.

Planlæg, hvad der skal være på menuen. Kender du dine gæsters diæter, bør du sørge for at have noget til enhver. Ellers bør du sørge for at være dækket ind på både grøntsager og kød. Overvej hvilke typer af grøntsager, kød og fisk, du kunne tænke dig at servere for dine gæster. Skal du give dig i kast med noget nyt, kan du drage fordel af at afprøve retterne forinden, både for at mestre stegetiden og smagen!

Nyd din aften

Det kan godt blive en stressende rolle at være vært en aften som denne, så jo mere forberedelse du har gjort inden, jo mere kan du slappe af, når gæsterne kommer. Det er nemlig lige så vigtig en del af aftenen, at værten også har tid til at nyde selskabet. Det er trods alt alle dem, du holder mest af, der er samlet samme sted!

Se frem til en sjov og lækker grillaften med familie og venner!