En espressomaskine fra Sage fuldender køkkenet

Sage er et af de mest populære brands indenfor espressomaskiner, og det er der god grund til. Sage er et mærke, som efterhånden har vist, at de kan producere espressomaskiner i utroligt høj kvalitet til en pris, som de fleste kan være med på. Der findes mange forskellige modeller, og du bør derfor kunne få en Sage espressomaskine, som matcher nøjagtigt dit konkrete behov.

Herunder kan du læse mere omkring de enkelte modeller af Sage. Det er ikke alle Sage-espressomaskiner, som vi har listet herunder, da der er utroligt mange forskellige modeller. Derfor har vi nøjes med at vælge de mest populære og beskrevet dem, så du kan danne dig et overblik over, om de lever op til dit konkrete behov.

Sage The Barista Express

Denne model er blandt de billigste espressomaskiner fra Sage, men det betyder ikke, at du er nødt til at lae dig nøjes. Det er en af de bedste modeller i forhold til sit prisniveau, og det er derfor et oplagt valg, hvis du vil have en nem og forholdsvist prisvenlig espressomaskine, som kan lave langt de fleste espressobaserede drikke.

Den har en indbygget kværn med 18 forskelige kværnemuligheder. Det giver dig mulighed for at vælge grovheden, så du kan lave nøjagtigt den kop kaffe, du vil. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for, at filteret er fyldt – og så kan du gå i gang med at brygge en delikat, lækker og aromatisk kop kaffe.

Sage Barista Pro

Sage Barista Pro er en espressomaskine for feinschmeckeren, som ikke går på kompromis. Her får du en virkelig god espressomaskine med en integreret kaffekværn, så du altid opnår den helt rigtige grovhed i bønnerne. Din kaffe er klar til at blive brygget indenfor tre sekunder, og du skal derfor ikke vente til, at vandet bliver varmt nok.

Denne model er derfor et oplagt valg, hvis du vil have det bedste af det bedste. Du får alt, hvad du har behov for, uanset om du skal brygge americano eller café latte. Til gengæld er prisen også lidt højere end The Barista Express, og du skal derfor være sikker på, at den er det rigtige valg, før du svinger dit kort.

Sage The Dual Boiler

Dette er en espressomaskine, som er bygget omkring den helt rigtige forståelse for kaffe. Den er blevet til på baggrund af et samarbejde mellem kokken Heston Blumenthal og Sage, og det kan mærkes, når du anvender den. Den har en helt nøjagtig temperatur- og trykkontrol, og du kan med fordel købe denne model, hvis du vil have det absolut bedste på markedet.

Den har et praktisk LCD-display på fronten, så du kan indstille, hvordan din esprsso skal være. Den er det helt rigtige valg, hvis du vil have en professionel espressomaskine, som kan brygge kaffe på samme måde som caféerne. Den er bygget af kvalitetsmaterialer, og den afskiller sigmed sin Over Pressure Valve-funktion, som sikrer, at der er det helt rigtige tryk, når kaffen brygges.