Negligér ikke bryggerset mere – få et AUBO bryggers

Bryggerset står sjældent øverst på listen over de rum, folk ønsker at give et ansigtsløft. Når det kommer til leverandører af nye rum i hjemmet, er det ofte køkkener og badeværelser, de får hovedparten af deres indtjening på at lave. Det betyder også, at der ved nyt bryggers ofte er færre valgmuligheder, hvad angår materialer, tilbehør, temaer og designs – og det er trist.

For bryggerset er noget af det første, gæster ser, og det fortjener både at se godt ud og være funktionelt. Vælger du et AUBO bryggers, kan du få tilbehør i form af udtræksstrygebrætter og udtrækshylder til vasketøjskurve plus flere flotte hvide, grå og sorte temaer – se mere her.

Hvilken fronter kan du få i dit AUBO bryggers?

Når du kontakter AUBO for at indgå aftale om et nyt bryggers, får du en bred vifte af temaer og materialer til din rådighed foldet ud for dig. Bare ved fronter, fx låger, har du så forskellige typer at vælge fra som UV-malet melamin på MDF-kerne, fronter i finér skåret af massivtræ, låger af aluminium og hærdet glas samt fronter i melaminfilmen mikrolaminat – blandt andet.

Skab plads i bryggerset

Uafhængigt af den valgte stil byder et par spørgsmål sig til det funktionelle. Roder du meget i dit bryggers og ønsker at skjule det, når svigerfamilien kommer på besøg, kan du slå skydedør for rodet. Skal du have skabt orden med fyldningslåger, der effektivt benytter den plads, du har til rådighed på væggen? Vil du spare endnu mere plads ved at arrangere vaskemaskine og tørretumbler i en vaskesøjle? Selv hvis du vælger en prægtig stil, har du stadig plads til at leve.

Få gratis opmåling før køb

Hvor mange muligheder du helt præcist har, vil ikke blot afhænge af forhandlerens udvalg, men også af dine pladsforhold og budget. Få en gratis opmåling af dit bryggers, før du køber.