Mangler du opbevaring til din vin?

Elsker du vin? Kan du ikke forestille dig en bedre kombination end ost, oliven, brød og rødvin? Løber din mund i vand, når du tænker på hvidvin? Kan du godt lide at beskæftige dig med vinsorter og sammenligne forskellige slags vin? Så ejer du måske også en del vinflasker, som kræver en bestemt form for opbevaring.

Vinflasker kan med fordel opbevares i vinreoler, som er perfekt beregnet til netop at opbevare vin. Vinreoler sørger for, at vinflasker ikke ruller for meget rundt, og at de dermed opbevares sikkert. Samtidig findes der masser af smukke vinreoler i træ, der kan indgå som et hyggeligt og rustikt element i hjemmet.

Vinreoler til dit hjem

Ejer man mange vinflasker, er en vinreol en oplagt opbevaringsmetode. Vinreoler har eksisteret i adskillige år, og de er uhyre praktiske, idet de sørger for sikkerhed. Samtidig gør vinreoler det muligt, at man kan vise sin vin frem for gæster, mens man også hurtigere kan finde den vin, man leder efter. Det gode ved vinreoler er, at de udover at være praktiske ofte også er enormt flotte.

Især vinreoler i træ kan skænke ens hjem enormt meget hygge samt bidrage til en skøn, gammeldags stemning. Der er noget klassisk over vinreoler i træ, og de har et element af rustik, der ikke er til at finde andetsteds. Her kan rødvinsflaskernes flotte røde glas i kombination med smukt mørkt træ gøre indtryk på både hjemmets beboere og dets venner og familiemedlemmer.

Mange valgmuligheder

Det findes mange forskellige slags vinreoler. Nogle af dem er helt klassiske og minder om et almindeligt hyldesystem. Andre er i stil med bogreoler, mens nogle er fuldstændig unikke. Man kan på den måde også opsnuse vinreoler, som er lavet af gamle vintønder samt vinreoler, der kan hænges op på væggen.

Nogle vinreoler er meget simple og ligner almindelige stativer, der fylder knap så meget som en stor reol. Andre er hele møbler i sig selv, som fylder meget og tiltrækker stor opmærksomhed. Valgmulighederne er på den måde mange, og man kan sagtens finde en vinreol, der passer godt ind i ens indretning og personlige stil. Træsorten i vinreolen spiller en stor rolle i denne proces.

Foretrækker man et let og simpelt udtryk, kan man med fordel vælge en reol i lyst træ, mens mørkt træ er mere rustikt og klassisk. Èn ting er sikkert; dine vinflasker fortjener den bedste opbevaring, og hertil er vinreoler i træ meget velegnede.