Guide: sådan kan du opbevare din vin

Er du på udkig efter en ny vinreol? Opbevaring af vin er en smart løsning, som tjener flere funktioner. Udvalget er bredt, og det kan derfor være svært at vælge. Du kan få inspiration blandt andet til shop ny vinreol i metal og en guide til, hvordan du vælger din vinreol.

Hvor mange vine skal reolen opbevare?

Noget af det første du bør tage stilling til, er hvor meget vin, vinreolen skal kunne opbevare. En reol kan både være til dig, som har få eller flere vine. De fås nemlig i mange størrelse. En mulighed er at shop ny vinreol i metal, som både fås, hvor reolen kan opbevare 3 vinflasker og op til 32 vine. Hvis du ønske en reol, som kan opbevare mange vine, eller kan det på længere sigt, er der flere muligheder.

Nogle reoler kan stables, så du har mulighed for at udvide din vinsamling og opbevaringsmuligheder. En anden mulighed er, at vælge en reol med udtræk, så den nemt lige kan gøres størres. Vælger du at shop ny vinreol i metal vægthængt, vil den ofte kunne bære færre vine, hvilket du bør tage med i dine overvejelser. Vinreolen skal først og fremmest opbevare vinen, men udtrykket kan også have betydning for dit valg.

Hvilket udtryk skal vinreolen have?

En af de ting du bør tage stilling til, udover antallet af vine, er hvilket udtryk og materiale vinreolen skal have, blandt andet hvis du vælger at shop ny vinreol i metal. Vinreoler er nemlig forskellige i udtrykket, og kan derfor fylde meget i et rum, hvilket afhænger af størrelsen og materialet. Der fås nemlig et bredt udvalg, blandt andet fås de som en åben vintønde, som er iøjnefaldende at have stående fremme. Ønsker du en elegant vinreol i udtrykket, kan en træ-reol være den rette. Et mere moderne valg er en reol i metal.