Find de papkasser du mangler

papkasser-raja-package-brown-box

Kender du ikke størrelsen på de papkasser du skal bruge, men ved hvor meget de skal kunne indeholde? Så kan du finde volumen på kasserne, så kan du se på hver papkasse hvor mange liter, den kan rumme. Du kan også se tykkelsen på papkasser. Hvis dine produkter er lette eller solide, er papkasser i 1-lags bølgepap tilstrækkelige. Hvis dine produkter er tunge eller skrøbelige, bør du vælge vores papkasser i 2-lags bølgepap (såkaldte eksportkasser), der er designet til at kunne klare slag og stød i forbindelse med transport og forsendelse. Vær opmærksom på, at produkternes målangivelserne angiver papkassernes indvendige mål i millimeter (længde x bredde x højde).

 

Forskellige typer af papkasser

Papkasserne kan fås i flere forskellige typer og konstruktioner: De mest almindelige er foldekasser, der bliver lukket med tape i top og bund. Alternativt findes der papkasser med automatbund (hvor bunden er samlet på forhånd og papkassen derfor bare skal foldes ud), kuvertbund, også kaldet 1-2-3-bund (hvor bunden kan samles uden brug af tape) og postoptimerede kasser. Hvis du har et varierende størrelsesbehov, kan vi anbefale vores fleksible E-shopkasser, der nemt kan beskæres og tilpasses til dine produkter.

 

Papkasser er kendetegnet ved:

  • De fylder minimalt, når de er foldet sammen.
  • Lav vægt – mindsker forsendelsesomkostning.
  • God stødabsorbering – høj beskyttelse.
  • Høj slidstyrke – Kan bruges mange gange.
  • God stabelstyrke – Kan pakkes på paller.
  • Isolerer mod varme og kulde.
  • Produceret delvist af genbrugspapir.

 

Sådan pakker du dine papkasser

For at sikre dine produkter i at nå sikkert frem er det vigtigt at du får pakket dine papkasser optimalt. Dine produkter er bedst beskyttet i kasserne når de ikke kan flytte sig rundt inde i papkassen. Du sikrer dig at de ligger fast ved enten at have en papkasse der passer perfekt eller ved at pakke omkring dit produkt med boblefolie, stjernefyld eller andet pakningsmateriale. Det er ikke alene kassens styrke der afgør om emnerne i emballagen kommer sikkert frem. Det er endnu mere vigtigt at kassen er fyld god ud med kassefyld eller at papkassen er skøret ned i højden, så den passer til det der skal sendes. Du gør det ved at vikle skrøbelige ting som porcelæn, smykker, kopper og glas ind i bobleplast eller bølgepap og fylde kassen efter med en passende type kassefyld.